ОСТАННІ НОВИНИ

В Чорному морі побільшало російських «Калібрів»

Наталя Дуляба

|

Станом на п’ятницю, 17 лютого, в акваторії Чорного моря Росія тримає напоготові три ракетоносії із загальним залпом у 24 «Калібри», хоча напередодні ракет було 16. Про це Львівському порталу повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

Так, зараз на бойовому чергуванні в акваторії Чорного моря перебувають 11 ворожих кораблів, три із них споряджені «Калібрами». Загальний залп становить 24 ракети.

Таким чином Росія почала збільшувати свої запаси «Калібрів», адже ще 15 лютого у Чорному морі ракет було лише 8, а 16 лютого – вже 16 ракет.

В Азовському морі РФ продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні один корабель.

А в Середземному морі ворог тримає 10 своїх кораблів, половина з яких – носії крилатих ракет «Калібр» із загальним залпом у 72 ракети.

Загалом станом на 17 лютого в акваторіях Чорного, Азовського та Середземного морів Росія утримує 96 ракет «Калібр».

Нагадаємо, уночі 16 лютого російські окупанти здійснили чергову атаку, випустивши по Україні 32 ракети. Запуск ракет здійснювали в тому числі й з кораблів у Чорному морі.

В РНБО України вважають, що до річниці повномасштабного вторгнення на 23-24 лютого Росія планує нову масовану ракетну атаку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *