ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти поранили у Куп’янську людину, пошкодили дитсадок і стадіон

Наталя Дуляба

|

Російські окупаційні війська вкотре обстріляли Куп’янськ, що на Харківщині. Поранення дістав місцевий мешканець, пошкоджено дитсадок і спортивний стадіон. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

Так, у вівторок, 21 лютого, близько 13:00 год. війська РФ обстріляли Куп’янськ – ворожий снаряд влучив у приватний житловий будинок і поранив чоловіка.

Також рашисти гатили по місту і вночі. За даними слідства, російські окупанти випустили дві ракети типу С-300 по спортивному стадіону. А своєю артилерією агресор також пошкодив дитячий садок.

Під ворожим вогнем залишається й місто Вовчанськ, що на кордоні з Росією. Тут внаслідок нових обстрілів пошкоджено будинки.

Також у селі Бугаївка Чугуївського району часткових руйнувань зазнала школа.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Наразі триває розслідування.

Нагадаємо, за офіційними даними правоохоронців станом на кінець листопада через війну в Україні загинули більше 8300 цивільних, в тому числі понад 430 дітей. Також понад 11 000 українців дістали поранення.

На початку 2023 року в ООН заявили про 6 952 загиблих та 11 144 поранених цивільних українців. Однак в організації наголошують, що фактична кількість жертв може бути значно більшою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *