ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр оборони Резніков отримав двох нових заступників

Наталя Дуляба

|

На засіданні 21 лютого Кабінет Міністрів України призначив двох нових заступників міністра оборони. Ними стали Волонтер Віталій Дейнега та експосол Андрій Шевченко. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Так, Віталія Дейнегу призначили заступником міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Натомість Андрій Шевченко став заступником міністра оборони з питань європейської інтеграції.

Зауважимо, що сам глава Міноборони Олексій Резніков нещодавно анонсував звільнення свого першого заступника Івана Руснака та заступника з питань цифрового розвитку Олега Гайдука.

Натомість на посаді першого заступника міністра він бачив Олександра Павлюка, заступником із питань цифрового розвитку – волонтера Віталія Дейнегу, заступником із питань євроінтеграції – колишнього посла Андрія Шевченка.

Першим заступником міністра оборони Олександра Павлюка уряд призначив 14 лютого. На початку повномасштабного вторгнення він був головою Київської ОВА й організовував оборону столиці. До цього був командувачем Операції об’єднаних сил (ООС).

Таким чином після скандалу з закупівлями та одіозним чиновником, який підтримував окупацію Криму, тепер в Олексія Резнікова з’явились три нові заступники.

Довідково:

39-річний Віталій Дейнега є волонтером, засновником і керівником благодійного фонду «Повернись живим» (2014-2020 роки). Свою волонтерську діяльність почав із початком війни на Донбасі.

46-річний Андрій Шевченко – громадський діяч, політик, дипломат та журналіст. Народний депутат України V-VII скликань від «Батьківщини». Надзвичайний і повноважний посол України в Канаді. Представник України в Міжнародній організації цивільної авіації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *