ОСТАННІ НОВИНИ

Масштабна ДТП біля Львова: медики розповіли про стан пасажирів маршрутки

Наталя Дуляба

|

Після зіткнення маршрутки з вантажівкою у Гамаліївці 17 січня до лікарень Львова госпіталізували 36 людей. Після огляду 20 із них відпустили на амбулаторне лікування, решта перебуває під наглядом медиків. Троє осіб перебувають у реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

«В Перше територіальне медичне об’єднання звернулося 36 пацієнтів. З них 16 було госпіталізовано, інших – оглянуто і скеровано на амбулаторне лікування. В реанімації залишаються троє пацієнтів, їх стан важкий, але стабільний. Госпіталізовано трьох дітей: двох прооперовано, їх стан – стабільний. Невідкладно прооперовано 6 дорослих пацієнтів, з них троє залишаються у важкому стані. Стан інших пацієнтів – середньої важкості і легкий», – коментує завідувач хірургічного відділення Першого медоб’єднання Львова Гнат Герич.

В усіх пацієнтів – важкі поєднані травми тіла різних ділянок, обличчя, кінцівок, грудної клітки, живота. Усім, хто потребував негайної допомоги, виконали екстрене операційне втручання в умовах невідкладної червоної зони у відділенні невідкладної медичної допомоги лікарні.

Пацієнтці у найважчому стані – 51 рік. У неї важка черепно-мозкова травма із крововиливом в мозку, переломи кісток основи черепа, множинні забійно-скальповані рани голови, травма грудної клітки, множинні переломи кісток, забій обох легень. Вона підключена до апарату ШВЛ, проте її стан стабільний.

Нагадаємо, увечері 17 січня на трасі Київ-Чоп біля села Гамаліївка на Львівщині частково перекриили рух через масштабну ДТП.

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький також повідомив, що довелося госпіталізувати, зокрема двох дітей, які наразі у середньому стані, та вагітну жінку. Троє пасажирів у важкому стані.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження та затримали водія вантажівки, який спричинив зіткнення з автобусом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *