ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ підірвали ворожий склад боєприпасів у Сватовому

Наталя Дуляба

|

Українські військові знищили склад боєприпасів у Сватовому Луганської області, запаси якого окупанти поповнювали два тижні поспіль. Про це повідомляє управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

Як кажуть українські захисники, росіяни і місцеві колаборанти майже два тижні звозили на цю локацію у Сватовому боєприпаси. Тому в ЗСУ вирішили дати ворогу ще часу, щоб потім спалити якомога більше боєкомплекту.

«Росіяни та місцева вата тихенько і “непомітно” звозили боєкомплект майже два тижні. Тому ЗСУ довелося трішки потерпіти і просто фіксувати кількість “Уралів”, які заїжджають на базу. Передаємо привіт ворожому ППО, яке мало б захищати Сватове, але як завжди не захистило», – кажуть у СтратКомі.

Коли саме ЗСУ влаштували «сюрприз» окупантам у Сватовому, наразі не уточняють, втім наші захисники показали, як палав ворожий склад:

Нагадаємо, на Новий рік українські захисники влучно вдарили по будівлі ПТУ в окупованій Макіївці (Донецька область), де розміщувались російські мобілізовані. Наразі точні втрати встановлюються, втім Стратком ЗСУ попередньо говорив про 400 ліквідованих рашистів, а Міноборони РФ заявило про загибель лише 63 своїх військових.

Крім того, на сам Новий рік під вогнем ЗСУ опинились російські окупанти біля села Чулаківка Херсонської області. Ворог втратив 500 військових вбитими і загиблими.

Додамо, нещодавно керівник української розвідки Кирило Буданов заявив, що в російських окупантів, крім високоточних ракет, почався вже й снарядний голод. Критична ситуація з озброєнням, на його думку, в Росії складеться на початку весни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *