ОСТАННІ НОВИНИ

У Повітряних силах уточнили кількість ракет, які випустили росіяни 29 грудня

Анастасія Диняк

|

Українські захисники знищили три розвідувальні безпілотники та російський вертоліт Мі-8 на східному напрямку. Також уточнили кількість ракет, які росіяни застосували під час масового обстрілу 29 грудня. Про це повідомили у пресслужбі Повітряних сил ЗСУ.

Так, за уточненою інформацією, під час ранкової атаки 29 грудня вдалося знищити 58 із 70 крилатих ракет.

Окрім того, на східному напрямку протиповітряною обороною Повітряних сил знищено три розвідувальні безпілотники та вертоліт Мі-8.

«Ще один безпілотник – «Орлан-10» знищено на Київщині саме під час ракетної атаки. Окупанти планували використати БпЛА для здійснення повітряної розвідки та виявлення позицій української ППО», – йдеться у повідомленні.

Українців вкотре попросили не публікувати дані про обстріли, позиції ППО та іншу чутливу інформацію, яку ворог обов’язково використає для наступних атак.

Як відомо, зранку 29 грудня російські війська здійснили чергову масовану ракетну атаку по Україні. Системи протиповітряної оборони спрацювали на Київщині, Львівщині, Одещині, Сумщині, Житомирщині та інших областях. Проте внаслідок атаки є пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури, зокрема, і на Львівщині.

Через пошкодження енергоінфраструктури на Львівщині застосували аварійні відключення електроенергії. Станом на 11:40 год. у Львівській області без електропостачання залишались понад 470 тисяч абонентів. Щодо Львова, то місто на 90% було знеструмлене, а також були перебої з мобільним зв’язком.

За попередньою інформацією було повідомлено про 69 ракет. Силами і засобами Сил оборони України знищено 54 крилаті ракети.

Додамо, що 29 грудня українські військові знищили ще майже 700 російських окупантів та 35 одиниць ворожої техніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *