ОСТАННІ НОВИНИ

Без світла залишились майже пів мільйона мешканців Львівщини

Ольга Денисяка

|

29 грудня російські війська ракетами вдарили по об’єкту енергетичної інфраструктури Львівщини. Через це без світла залишились 470 тисяч абонентів області. Про це повідомив у Телеграмі голова Львівської ОВА Максим Козицький.

29 грудня російські війська здійснили чергову масовану ракетну атаку по території України. 

За інформацією Максима Козицького, сили ППО знищили 70% ракет, які летіли над Львівщиною. Ракети пошкодили об’єкт енергетичної інфраструктури. Інформації про потерпілих наразі немає.

Через пошкодження енергоінфраструктури на Львівщині застосували аварійні відключення електроенергії. Станом на 11:40 год. у Львівській області без електропостачання залишаються понад 470 тисяч абонентів.

«Найскладніша ситуація з відновленням електропостачання у Львові та навколишніх населених пунктів. Енергетики вже розпочали ремонтні роботи і до кінця дня мають відновити електропостачання в обласному центрі», – зазначив Козицький.

У «Львівобленерго» повідомили, що відновлення електропостачання на Львівщині триватиме орієнтовно до 21:00 год.

Як повідомляв Львівський портал, близько 09:00 год. на Львівщині пролунали вибухи. Через це у Львів майже повністю залишився без світла, а також були перебої з мобільним зв’язком.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *