ОСТАННІ НОВИНИ

Буданов відвідав позиції в Бахмуті

Ольга Денисяка

|

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов відвідав передові позиції українських Сил оборони в Бахмуті. Про це повідомили в пресслужбі розвідки.

27-28 грудня начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов відвідав передові позиції українських Сил оборони в Бахмуті, де працюють розвідники-спецпризначенці.

«Генерал-майор Кирило Буданов заслухав доповіді командирів підрозділів ГУР МО України, визначив задачі та нагородив воїнів, які особливо відзначились під час знищення окупантів»,  – йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, Бахмут є однією з найгарячіших точок на фронті вже місяцями. Українські військові мужньо стримують окупантів і щодня відбивають до десятка їхніх атак. Лише за минулу добу ЗСУ відбили 15 ворожих атак на Донбасі, десять із них – саме на Донеччині у районі Бахмута.

Нещодавно британська розвідка заявляла, що в Бахмуті «вагнерівці» використовують тактику «гарматного м’яса».

А в американському Інституті дослідження війни відзначаютьсповільнення наступу російських військ у районі Бахмута із кінця грудня і припускають, що загарбники будуть ініціювати тактичну або оперативну паузу.

Додамо, що на початку грудня президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти вже фактично зрівняли з землею Бахмут, перетворивши його на «випалені руїни».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *