ОСТАННІ НОВИНИ

Через негоду на Львівщині без електрики 82 населені пункти

Андрій Котенський

|

Через негоду на Львівщині станом на цю годину без електропостачання 82 населені пункти: 56 повністю та 26 частково. Над відновленням живлення працюють 23 бригади обленерго – 98 енергетиків, залучили 34 одиниці техніки. Про це повідомив керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козикий.

За словами Максима Козицького, Львівщина відновила 60% потужності енергосистеми.

«На сьогодні диспетчер енергосистеми довів нові ліміти споживання потужності для Львівщини. Вони закривають потреби нашої області на 60%. Якщо ці ліміти перевищити, доведеться застосовувати аварійні відключення», – розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Окрім того голова ЛОВА повідомив, що двома евакуаційними потягами до нас прибули ще 84 людини. Чотирма поїздами зі Львівської області у Перемишль вирушили 510 осіб.

На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 16 тисяч 46 людей. На в‘їзд – 17 тисяч 853. З них українців – 16 тисяч 878.

Нагадаємо, через мороз вранці 11 грудня весь Львів вкрився кригою. Через обледеніння контактної мережі зупинився весь електротранспорт. Також у місті впали 119 дерев, вкритих кригою, через це сталось 32 обриви електромережі.

Станом на ранок 12 грудня у місті зафіксовано 54 пориви на електромережі ЛКП «Львівсвітло» та падіння 128 дерев, які пошкодили 15 автомобілів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *