ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знову зупинився електротранспорт

Наталя Дуляба

|

Через обледеніння та обриви контактної мережі у Львові другий день поспіль виникають перебої у роботі електротранспорту. Станом на ранок понеділка, 12 грудня, трамваї і тролейбуси не курсують. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, станом на 08:00 год. ранку трамваї і тролейбуси не змогли виїхати на лінії. Аварійні бригади працюють у посиленому режимі, аби полагодити контактну мережу й відновити стабільну роботу електротранспорту.

Аби компенсувати відсутність трамваїв і тролейбусів, на маршрути випустили 24 додаткові автобуси.

«Аварійні бригади ЛКП «Львівелектротранс» працюють у посиленому режимі, вночі працювали КрАЗи, які чистили контактну мережу, але ще 260 км мережі покрито льодом», ‒ пояснили у «Львівелектротрансі».

Нагадаємо, через мороз вранці 11 грудня весь Львів вкрився кригою. Через обледеніння контактної мережі зупинився весь електротранспорт. Також у місті впали 119 дерев, вкритих кригою, через це сталось 32 обриви електромережі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *