ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти атакували дронами південь України. Одещина залишилась без світла

Наталя Дуляба

|

У ніч на суботу, 10 грудня, російські окупаційні війська атакували три південні області України «Шахедами». Через влучання на Одещині зникло світло. Про це йдеться на сторінці Повітряних Сил у Facebook.

Рашисти знову застосували іранські дрони-камікадзе Shahed-136/131. Втім українські військові збили десять із них над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями.

Водночас у Повітряному командуванні «Південь» уточнили, що чотири ворожі безпілотники збили у Херсонській області, стільки ж – у Миколаївській області, ще два – на Одещині.

В Одеській міськраді додають, що є влучання в об’єкти критичної інфраструктури. Мешканці залишились без світла.

«Продовжуючи техногенний терор, ворог поцілив по об’єктах енергетичної інфраструктури на Одещині, завдавши суттєвих руйнувань і залишивши без електрики тисячі споживачів. Інформації про постраждалих немає», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, лише у листопаді Росія атакувала українську енергосистему 80 іранськими дронами та 239 ракетами.

Нещодавно у британській розвідці заявили, що РФ вже вичерпала свої попередні запаси іранських безпілотників і тепер могла отримати нову партію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *