ОСТАННІ НОВИНИ

5 грудня – Міжнародний день волонтерів

Ольга Денисяка

|

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Про це повідомляє Львівський портал.

Генеральна Асамблея ООН в 1985-му році на 40-й сесії у спеціальній резолюції запропонувала урядам відзначати 5 грудня як «Міжнародний день волонтерів в ім’я економічного і соціального розвитку», закликавши їх здійснювати заходи для спонукання людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги як волонтерів.

Очільник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук привітав волонтерів зі святом і подякував за допомогу військовим.

«Серед феноменів мужньої боротьби українського народу проти російських загарбників є унікальне єднання нашого суспільства у протидії агресору. Каталізатором та поживним середовищем цього єднання стали волонтери – патріоти з великим серцем і душею. Дорогі друзі – волонтери! Прийміть щиру вдячність за активну патріотичну позицію, всебічну підтримку та активну допомогу тим, хто зі зброєю в руках боронить святу українську землю. Зичу  Вам оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру. Низький Вам уклін. Разом – ми нездоланна сила! Слава Україні!», – написав Павло Ткачук у Facebook.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *