ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Львівщині загинули два пішоходи

Наталя Дуляба

|

Внаслідок наїзду автомобіля на Львівщині 29 листопада загинули два пішоходи: 86-річна жінка та 51-річний чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Перша аварія сталась о 17:40 год. у Раві-Руській на вулиці Львівській. Тут 26-річний водій автомобіля BMW збив пішохода, 86-річну місцеву мешканку. Від отриманих травм жінка загинула дорогою до лікарні.

Інша ДТП виникла орієнтовно о 19:00 год. на поблизу села Ков’ярі Львівського району. тут на трасі Київ – Чоп водій автомобіля Volkswagen Golf, 37-річний львів’янин, наїхав на пішохода. Потерпілим виявився 51-річний мешканець Львова, він загинув на місці.

Правоохоронці наголошують: у темну пору доби, коли на вулиці є обмаль освітлення, обов’язково використовуйте світловідбивні елементи! Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху і переходьте дорогу лише у спеціально відведених місцях!

За фактами автопригод відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із трирічним позбавленням водійських прав.

Наразі триває слідство, поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *