ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість загиблих через ракетні удари 23 листопада зросла до 10

Ольга Денисяка

|

З 10 жовтня по 23 листопада росія запустила по Україні майже 600 ракет. Лише 23 листопада від ракет загинули 10 людей. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

«Росія продовжує завдавати масованих ракетних ударів по мирному населенню всієї України. Сьогодні маємо три влучання в багатоповерхові будинки. На жаль, 10 осіб загинуло. Лише з 10 жовтня і до 23 листопада, росіяни здійснили майже 600 ракетних атак по нашій території», – заявив голова МВС.

Монастирський розповів, що від російського удару в пошлоговому будинку загинув новонародженому хлопчик, якому було всього лише 2 дні.

«Спланований обстріл пологового будинку на Запоріжжі, де знаходилися лише матері та медперсонал — не просто воєнний злочин. Ракети С-300 росіяни свідомо направили у місце, де народжується життя», – зазначив міністр.

За його словами, рятувальники ДСНС всю ніч проводили ліквідацію пожежі та рятувально-пошукові заходи. Врятували лікарів та матір.

Міністр внутрішніх справ наголосив, що причетні понесуть відповідальність, згідно з законом й справедливості.

23 листопада російські окупанти здійснили чергову масовану атаку по Україні. Вони випустили по Україні сім десятків ракет, 51 із них збила ППО. Є влучання в об’єкти енергетики, тому у всіх областях ввели екстрені знеструмлення.

Без світла залишились всі українські АЕС, а також більшість тепло- та гідроелектростанцій.

За даними Генштабу, під ударом рашистів 23 листопада опинились житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *