ОСТАННІ НОВИНИ

«Адміністрація» окупантів покинула Нову Каховку

Анастасія Диняк

|

Так звана «адміністрація» російських окупантів покинула Нову Каховку на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Про це пише Українська правда.

Так, російські пропагандисти поширили інформацію, що співробітники «адміністрації» Нової Каховки були вимушені виїхати з міста «через постійні обстріли ЗСУ». Наразі вони нібито «передислокувалися в безпечні райони області».

Зазначимо, раніше начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк заявила, що російські військові на Херсонщині відходять углиб на 15-20 кілометрів від облаштованих позицій на лівому березі Дніпра, щоб убезпечитись від обстрілів ЗСУ.

За ISW, російські війська, ймовірно, перекинуть війська до Донецької області після залишеного правобережжя Херсонщини, для активізації операцій навколо Бахмута, Донецька та на заході Донеччини.

Нагадаємо, 11 листопада ЗСУ зайшли до Херсона. Місто повернули під контроль України, однак Генштаб певний час не підтверджував його звільнення з міркувань безпеки.

Наразі відомо, що загалом на Херсонщині ЗСУ деокупували більше 60 населених пунктів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *