ОСТАННІ НОВИНИ

У Брюховичах демонтували незаконний магазин

Андрій Котенський

|

У смт Брюховичі демонтували тимчасову споруду, самовільно встановлену на вул. Івасюка, 1 багато років тому без жодних дозвільних документів. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

«На вулиці Івасюка, 1 демонтували незаконний МАФ. Всі місцеві знають, але нагадаю, що цей кіоск було встановлено самовільно багато років тому. Власниця не мала жодних дозвільних документів, зокрема на землю. Саме приміщення було старе і ледь трималося купи. Брюхівчани неодноразово скаржилися на його роботу – машина, яка привозила продукти для МАФу, регулярно перекривала тротуар. Особливо від цього потерпали мами з дитячими візочками», – повідомив Любомир Зубач.

Він також додав, що рішення про демонтаж виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив у вересні. Власницю незаконно зведеного МАФу спочатку усно попередили про знесення. Далі були вимога, протокол, попередження і зрештою сам демонтаж.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що у Брюховичах під забудову зносять недобудовану школу і понад 3.4 га лісу.

До цього Брюховицька сільська рада списала недобудовану школу. А землю, на якій вона розташована, передали невідомій громадській організації.

Мова про земельну ділянку зі столітніми деревами, площею 3,4 га, яку Брюховицька селищна рада за кілька днів до своєї ліквідації безкоштовно передала громадській організації під забудову.

27 жовтня 2022 року на скандальному будівництві у Брюховичах знесли паркан забудовника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *