ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам рекомендують робити мінімальні запаси води

Наталя Дуляба

|

Через підступні ракетні удари російських окупантів по об’єктах критичної інфраструктури львів’ян закликають тримати напоготові запаси води хоча б на 72 години. Про це йдеться на сторінці ЛМКП «Львівводоканал» у Facebook.

Комунальники кажуть, що ще у вівторок, 11 жовтня, о 23:00 год. усі насосні станції вже працювали у звичному режимі після того, як було відновлено стабільне живлення.

Станом на середу, 12 жовтня, всі системи водопостачання та водовідведення Львова працюють у штатному режимі, тиск питної води в мережі є в межах норми. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним санітарним правилам і нормам.

«Як ми уже зрозуміли, наш ворог – не люди, тому наша інфраструктура досі у небезпеці. Просимо всіх за можливості зробити запас питної води вдома щонайменше на 72 години. Ми продовжуємо працювати і тримати усе під контролем», – кажуть у «Львівводоканалі».

На підприємстві нагадують, що одній дорослій людині на добу потрібно 1,5-2 л питної води, 10-12 л для гігієни та для приготування їжі.

Нагадаємо, 10-11 жовтня російські війська здійснювали масовані ракетні обстріли критичної інфраструктури. Цими обстрілами вони вразили близько 30% об’єктів енергетики.

На Львівщині удари прийшлися по чотирьох електропідстанціях у самому Львові та у Львівському районі. Вони зазнали значних руйнувань. Через це два дні у Львові були суттєві перебої зі світлом, водопостачанням, зв’язком та інтернетом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *