ОСТАННІ НОВИНИ

Питну воду у Львові можна набрати з пожежних гідрантів. Адреси

Андрій Котенський

|

Через ранкові ракетні обстріли Львова, водопостачання у місті обмежено. До відновлення водопостачання львів’яни можуть поповнити запаси води з пожежних гідрантів у 13-ти місцях. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Вода подається у більшість будинків Львова, але із низьким тиском тож вона не доходить верхніх поверхів. Відтак городян закликають ділитися водою із сусідами, яким «Львівводоканал» зробить перерахунок за використану воду.

«На цей момент воду подаємо практично у всі райони, але деякі будинки мають воду лише до 3-го поверху, оскільки знеструмлені станції підкачок. Просимо мешканців багатоповерхівок перевірити, чи є у них вода у підвалах або на першому поверсі. Якщо на першому поверсі є вода, то закликаємо власників цих квартир дозволити сусідам набирати воду. Ми зобов’язуємось провести перерахунок за використану воду», – запевнили у ЛМКП «Львівводоканал»

Також для мешканців, які не мають води на перших поверхах, працюють прилади роздачі води з пожежних гідрантів. Перелік адрес:

Галицький район:

–          пл. Ринок, 38;

–          просп. Свободи, 24-26;

–          пл. Міцкевича (біля фігури Матері Божої).

Франківський район:

–          вул. Пулюя 28, – вул. Трускавецька;

–          вул. Горбачевського («Медик»).

Залізничний район:

–          вул. Широка, 83;

–          вул. Виговського, 67-69;

–          вул. Ряшівська, 13-15.

Шевченківський район:

–          вул. Щурата, 5-7;

–          вул. Лінкольна, 53.

Сихівський район:

–          вул. Вернадського, 28а;

–          вул. Трильовського, 14;

–          вул. Хуторівка, 59 (АЗС).

ЛМКП «Львівводоканал» запевняє, що працює над відновленням повноцінного водопостачання. Але закликає усіх мешканців, які зараз мають воду, про всяк випадок зробити запас питної води.

Як відомо, у зв’язку з ракетною атакою по Львову сьогодні 90% міста залишилось без електроенергії. Електротранспорт не курсує.

Рашисти, випустили по Львівщині щонайменше 15 ракет.

Львів’ян закликають не запасатися хлібом, бо пекарні відновлюють роботу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *