ОСТАННІ НОВИНИ

Україна повернула тіла 62 своїх захисників, в тому числі з Оленівки

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 11 жовтня, в Україну привезли тіла 62 загиблих військових, серед них є й бійці, яких Росія вбила в Оленівці. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«Переговори були надтяжкими, але завдяки кропіткій роботі всієї команди Уповноваженого зі зниклих безвісти Олега Котенка вдалося повернути наших воїнів, зокрема, бійців із багатостраждальної Оленівки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 липня в окупованій Оленівці від вибуху загинули 53 українські захисники, що перебували у російському полоні. Більшість із них – легендарні оборонці Маріуполя із «Азовсталі».

Захисники міста, які виходили із заводу «Азовсталь» під гарантії безпеки від ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста, опинилися в пастці.

Всі деталі цього воєнного злочину читайте у матеріалі Воєнний злочин у Оленівці. Хто влаштував масове вбивство українських полонених.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *