ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський назвав 8 населених пунктів, звільнених на Херсонщині

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ продовжують просуватись і звільняти захоплені росіянами території України. На Херсонщині зараз деокупували 8 населених пунктів. Про це він сказав 4 жовтня у своєму вечірньому відеозверненні.

«Українська армія здійснює на півдні доволі швидкий і потужний рух у межах оборонної операції. Від російського псевдореферендуму звільнено вже десятки населених пунктів лише за цей тиждень на Херсонщині, Харківщині, Луганщині, Донеччині. Зокрема, на Херсонщині звільнені від окупанта і стабілізовані населені пункти Любимівка, Хрещенівка, Золота Балка, Біляївка, Українка, Велика Олександрівка, Мала Олександрівка, Давидів Брід. І це ще далеко не повний перелік. Наші воїни не зупиняються і це є лише питанням часу, коли виженемо окупанта з усієї нашої землі», – наголосив глава держави.

Згодом в Оперативному командуванні «Південь» додали, що на різних ділянках фронту на Херсонщині ЗСУ вдалось заглибитись від 10 до 20 км.

Нагадаємо, станом на 4 жовтня ЗСУ деокупували загалом 1534 населені пункти в Україні, 483 із них – на Харківщині.

Президент Володимир Зеленський заявив, що війна, яку розпочала Росія, завершиться лише після повної деокупації території України.

Зараз, за словами глави держави, ЗСУ продовжують свій наступ, на фронті йдуть жорсткі бої, є нові звільнені населені пункти. Окупанти ж зазнають втрат і все більше із них намагаються втекти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *