ОСТАННІ НОВИНИ

Українські веслувальниці стали чемпіонками Європи-2022

Ольга Денисяка

|

Українські спортсмени здобули четверту медаль з веслування на мультиспортивному чемпіонаті Європи у Мюнхені. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Національного олімпійського комітету України та національної олімпійської збірної України.

Українки Людмила Лузан та Анастасія Четверікова здобули «золото» у фіналі в каное-двійці на дистанції 500 метрів. Це вже четверта медаль України з веслування на Євро.

Нагадаємо, раніше 25-річна каноїстка Людмила Лузан на дистанції 500 метрів виборола «срібло» та принесла Україні першу медаль у веслуванні.

Другу медаль принесла Наталія Лагутенко. На веслувальному каналі Обершляйсгайма українка у параканое здобула срібну медаль на дистанції 200 метрів у класі VL3.

Ще одне «срібло» для України здобув параканоїст Владислав Єпіфанов на дистанції 200 метрів у класі VL3.

Окрім того, змішаний екіпаж українських паравеслувальників Світлани Богуславської та Ярослава Коюди приніс Україні перемогу у фіналі двійок парних на мультиспортивному чемпіонаті Європи.

У Римі українські плавчині вибороли вісім золотих медалей у восьми фіналах чемпіонату Європи з водних видів спорту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *