ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилися перші супутникові знімки наслідків вибухів на аеродромі в Криму

Ольга Денисяка

|

У мережі з’явилися перші супутникові знімки аеродромі «Саки» у анексованому Криму після вибухів там 9 серпня. Фото сервісу Planet Labs у Facebook опублікували Схеми.

На фото сервісу Planet Labs можна побачити, що не вся авіатехніка РФ «пережила» 9 серпня, коли на полігоні прогриміла серія вибухів.

На знімку видно місця ураження. На них, за попередніми підрахунками, до вибухів дислокувались 9 літаків. Серед них – винищувачі типу Су-30СМ та бомбардувальники Су-24М.  Про те, що на військовому аеродромі Саки було знищено саме така кількість літаків рф раніше повідомило командування Повітряних сил Збройних сил України.

Нагадаємо, в обід 9 серпня на військовому аеродромі «Саки» пролунали кілька вибухів. Генштаб ЗСУ заявив, що за минулу добу російська армія втратила 9 літаків. У відомстві не говорили, де саме ворог позбувся цих суден, але вочевидь йдеться саме про ситуацію на аеродромі «Саки» у Криму.

Україна каже, що її Збройні Сили не причетні до атаки, в рф бідкаються, що знову хтось покурив у невстановленому місці. Поки офіційних версій немає, Львівський портал розповів, що ж могло стати причиною бавовни в окупованому Криму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *