ОСТАННІ НОВИНИ

«Бавовна в Криму»: соцмережі вибухнули мемами

Ірина Марчук

|

У вівторок, 9 серпня, на головному аеродромі тимчасово окупованого Криму, що розташований в Новофедорівці, пролунала серія потужних вибухів. Саме звідтам злітають літаки, які атакують ракетами південь України.

Новина про успішне ураження  об’єктів окупантів неабияк потішила українців. Тому поки вся країна обговорює події, соцмережі «вибухнули» жартами. Львівський портал зібрав найпопулярніші меми про «бавовну» на півострові.

Міністерство оборони України відразу ж відреагували на події. Вони не підтверджують причетність ЗСУ до цих вибухів. Водночас, іронізують, що рашистам варто «дотримуватися правил пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях».

Державна служба України з надзвичайних ситуації закликала усіх громадян рф, які відпочивають у нашому Криму, кидати недопалки прицільніше, а саме поблизу російських військових баз, а також активно палити біля складів зберігання боєприпасів.

Українські бренди також не пасли задніх, а долучились до обговорення подій на аеродромі в тимчасово окупованому Криму. Вони уже планують відкриття своїх магазинів та відділень.

Також користувачі соцмереж відреагували на брехню міноборони рф, що вибухи у Новофедорівці сталися начебто через «порушення вимог пожежної безпеки на аеродромі поблизу Новофедорівки».

@denys_chernyha #славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #бавовна #кримцеукраїна ♬ оригінальний звук – Кальянна Lambuka

І ще трохи мемів:

 

Водночас, у мережі опублікували відео  вибухів у Новофедорівці.  На ньому видно, що було як мінімум 2 епіцентри вогню. Жителі півострову розповіли, що чули від 7 до 12 вибухів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *