На Херсонщині українські морпіхи взяли в полон 11 окупантів

Наталя Дуляба

|

У бою на Херсонському напрямку українські морпіхи взяли в полон 11 окупантів, серед них є офіцер. Про це йдеться на сторінці Військово-морських сил ЗСУ у Facebook.

Підрозділи морської піхоти у складі українських угруповань продовжують давати гідну відсіч російському агресору. Цього разу морпіхи вдало спрацювали на Херсонському напрямку, де в ході контрнаступальних дій захопили в полон 11 військовослужбовців російських окупаційних військ.

Серед полонених загарбників – один офіцер, один прапорщик і 9 мобілізованих із так званої «ДНР».

«Окупантам, які потрапили в полон, пощастило, адже Україна дотримується норм міжнародного права. Усі полонені передані до відповідних компетентних органів», – йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби артилерійські підрозділи ВМС знищили ворожу бойову машину піхоти, ще понад 20 окупантів були ліквідовані або поранені.

Нагадаємо, у британській розвідці вважають, що контрнаступ ЗСУ на Херсонщині набирає обертів, а окупанти на західному березі Дніпра стали дуже вразливими.

Американський Інститут вивчення війни стверджує, що російські загарбники зазнають територіальних втрат на тлі контрнаступу України, а ЗСУ продовжують завдавати ударів по ворожій військовій інфраструктурі на південному фронті.

Українська розвідка каже, що контрнаступ ЗСУ змушує кремль стягувати свої війська на півдні України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ВМС ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *