ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові горить церква московського патріархату

Ольга Денисяка

|

Ввечері 19 червня у Сихівському районі Львова загорівся Святоволодимирський храм Української православної церкви московського патріархату. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Пожежа виникла близько 22:45 год. На місце прибули рятувальники та поліція. О 23:19 год. пожежу локалізували, наразі надзвичайники розбирають дах та проводять роботи з проливки конструкцій.

В ГУ ДСНС Львівщини повідомили, що вогонь виник під шаром покрівельного матеріалу, сама ж покрівля храму непошкоджена. До ліквідації займання залучили 20 рятувальників та чотири спецавтомобілі.

Зазначимо, що в травні невідомі залили монтажною піною вхідні двері цього храму, а також залишили на стінах написи: «русня не люди», «чорти ФСБ» та «дім путіна».

Як повідомляв Львівський портал, Святоволодимирську церкву УПЦ МП на проспекті Червоної Калини, 89 звели незаконно. Земельний конфлікт між конфесіями тут тягнеться ще з кінця 90-х.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівський портал, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *