ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрпошта» випустить марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»

Ольга Денисяка

|

23 травня, в День морської піхоти України, а також на 40 день після трагічної загибелі російського військового крейсеру «москва», «Укрпошта» випустить марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!». Марка вийде тиражем 5 млн примірників. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі «Укрпошти».

Нова марка традиційно вийде у двох номіналах: «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!» F для відправлень по Україні та «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!» W для міжнародних відправлень. Вартість аркуша (3 марки та 3 купони) 69 грн та 4,5 долара відповідно.

Придбати марку можна буде у понад 1500 відділеннях «Укрпошти». Щоб уникнути спекуляцій, ввели ліміт на продаж марок: одному покупцеві продаватимуть максимум 2 блоки по 3 марки будь-якого номіналу. Також кожен охочий в Україні і світі матиме можливість онлайн-замовлення. На всіх онлайн-майданчиках буде можливість благодійних донатів на підтримку армії і тих, хто постраждав від війни.

Як повідомляв Львівський портал, раніше «Укрпошта» випустила поштові марки з відповіддю захисників острова Зміїний «Русскій воєнний корабль, іді нах*й!».

Для вибору ескізу для поштової марки «Русский военный корабль, иди на#уй!» «Укрпошта» оголосшувала народне голосування.  Із двадцяткою найкращих можна ознайомитися тут.

Переможцем стала робота українського художника Boris Groh. На його ескізі зображений український військовий, який показує середнього пальця військовому кораблю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *