ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни викрали мера Скадовська і розігнали проукраїнський мітинг

Ангеліна Орел

|

Російські військові викрали мера окупованого Скадовська Олександра Яковлєва та його заступника Юрія Палюха. Про це заявив активіст Артем Костюченко на своїй сторінці у Facebook.

За словами активіста, близько 11:00 з Скадовської міськради військові рф викрали мера Олександра Яковлєва та його заступника Юрія Палюха.

Після цього на центральні площі Скадовська о 12:00 зібралось багато прихильників України, які скандували, аби окупанти відпустили мера.

Надалі мер Яковлєв опублікував відеозвернення, буцімто, його вже відпустили, тож закликав людей займатися хатніми справами.

Проте натовп обурених скадовців не розходився, відтак російські військові застосували проти людей сльозогінний газ, шумові гранати та відкрили вогонь.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Скадовськ заїхала колона окупантів. При цьому російські військові розмістилися в одному з дитячих таборів на краю Скадовська.

Водночас мер Скадовська став не першим, кого російські військові схиляють до співпраці такими методами. Ще 11 березня група з десяти окупантів викрала міського голову Мелітополя Івана Федорова.

Згодом стало відомо про викрадення ще одного мера. Цього разу до лап окупантів потрапив очільник Дніпрорудного, що в Запорізькій області, Євгеній Матвєєв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *