ОСТАННІ НОВИНИ

Росія грозиться завдати ударів по об’єктах Києва через кіберфронт

Оксана Попович

|

Міноборони РФ заявило, що завдасть ударів по технологічних об’єктам Служби безпеки України та 72-го головного центру інформаційно-психологічних спецоперацій у Києві. Окупантів розлютили успіхи IT-армії, які кладуть російські сайти. Про це йдеться на Telegram-каналі РИА-Новости.

Окупанти заявили, що для припинення інформаційних атак проти Росії завдадуть ударів високоточною зброєю по технологічних об’єктах СБУ та 72-го головного центру психологічних спецоперацій у Києві.

«Закликаємо українських громадян, які залучаються українськими націоналістами для здійснення провокацій проти Росії, а також жителів Києва, які мешкають поруч із ретрансляційними вузлами, покинути свої будинки», – йдеться у заяві.

У Міноборони РФ поскаржилися, що з початком відкритого військового нападу на Україну значно зросла кількість інформаційних атак на російські держустанови. Також безперервно надходять дзвінки росіянам із погрозами вбивством та повідомлення про замінування шкіл, дитсадків, вокзалів та інших соціальних об’єктів.

У російському відомстві стверджують, що інформаційні атаки на Росію проводяться 72-м головним центром інформаційно-збройних сил України та силами кібероперацій СБУ з використанням апаратно-програмних комплексів та об’єктів зв’язку в Києві.

Як повідомляв Львівський портал, львівські ІТ-спеціалісти створили браузерну онлайн-гру для допомоги Україні у боротьбі з російською агресією. Граючи в цю гру, користувачі допомагають блокувати сайти, які обслуговують російську армію.

Раніше головна міжнародна мережа хакерів Anonymous оголосила війну владі РФ та заявила, що покажуть кожен скелет у шафах Путіна. Відтак зламали сайт Міноборони РФ і злили імена та телефони співробітників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *