ОСТАННІ НОВИНИ

У посилці зі США львівські митники знайшли оптичний приціл

|

У середу, 2 лютого, під час перевірки поштових відправлень львівські митники знайшли у посилці зі США замість сантехніки оптичний приціл. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Днями митники викрили чергову контрабанду на пості «Львів – поштовий», що займається міжнародними посилками. Мешканцю Одеської області надійшло відправлення зі США нібито зі сантехнікою.

Проте під час перевірки з’ясувалось, що замість задекларованої сантехніки у посилці сховали пластмасовий кейс з новим оптичним прицілом у комплекті з аксесуарами.

Митники склали протокол за ст. 472 Митного кодексу України. Санкція статті передбачає штраф розміром 100% вартості товару та його конфіскацію.

Нагадаємо, нещодавно у посилках зі США правоохоронці виявили майже 38 кг тютюну для кальяну, схованого у пачки з-під протеїну.

Також львівські митники викрили таку ж контрабанду: в пакетах з-під протеїну, надісланих зі США, сховали 75 кг тютюну для кальяну. Його вартість оцінили у 270 тисяч гривень.

Додамо, торік на Львівщині вилучили контрабанди майже на 190 млн грн. У 2020 році обсяг затриманої контрабанди оцінили у понад 200 млн грн. Які товари митники виявляли найчастіше, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *