ОСТАННІ НОВИНИ

Яку зарплату пропонують на Львівщині в січні

Ольга Денисяка

|

Станом на середину січня середній розмір зарплати, яку пропонують у вакансіях на Львівщині становить 9100 грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

У центрі зайнятості відзначають, що розмір середньої зарплати, зазначеної у вакансіях, зріс за рік з 8 500 до 9 100 гривень.

Впродовж минулого року в області вдвічі зменшилася кількість безробітних та втричі – конкурс на одне вільне місце праці. Якщо станом на 1 січня 2021 року на вакансію претендували дев’ятеро безробітних, то на початку січня 2022 року – троє.

Найбільше вільних місць праці попонують для робітників (65,2%), 25,7% – для службовців, 9,1% – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки.

Нагадаємо, в грудні роботодавці на Львівщині пропонували більше сотні вакантних посад із заробітною платою від 20 до 35 тисяч гривень на місяць.

Кому на Львівщині найважче знайти роботу, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *