ОСТАННІ НОВИНИ

Робота на Львівщині: де пропонують від 20 до 35 тисяч гривень зарплати

Наталя Дуляба

|

Станом на середину грудня роботодавці на Львівщині пропонують більше сотні вакантних посад із заробітною платою від 20 до 35 тисяч гривень на місяць. Про це Львівському порталу повідомили в обласному центрі зайнятості.

Серед сотні грошовитих вакансій третину пропонують для водіїв, трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, а також машиністів крана, екскаватора, бульдозера або автогрейдера. Усім їм пропонують зарплату розміром 20 тисяч гривень.

На платню у 20 тисяч гривень і більше на Львівщині можуть розраховувати фахівці будівельного профілю, зокрема, монтажники, муляри, бетонярі, лицювальники-плиточники або зварники.

Також від 20 тисяч гривень можуть отримувати забійники, укладальники-пакувальники, оператори автоматичної лінії для виготовлення ізольованих жил, обвалювальники м’яса, різальники скла, друкарі флесографічного друкування, скручувальники виробів кабельного виробництва, механіки.

Щодо осіб із вищою освітою, то зарплату у 20-30 тисяч гривень в області готові платити шляховому майстру, інженеру з проєктно-кошторисної роботи, інженеру-програмісту, провідному інженеру та людям на керівних посадах із технічною освітою.

Найвищу на Львівщині зарплату, 35 тисяч гривень, пропонують наразі лише на трьох посадах: завідувача лабораторії (сфера сільського господарства), агронома та головного інженера на виробництві (харчова промисловість).

Загалом в області потребують укомплектування 4420 вільних робочих місць і вакантних посад.

Нагадаємо, у жовтні роботодавці на Львівщині шукали близько 6 тисяч працівників. Найбільший попит був у сфері переробної промисловості, де середня платня становила 9,3 тисячі гривень.

Кому на Львівщині найважче знайти роботу, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *