ОСТАННІ НОВИНИ

Український лоукостер Bees Airline відкрив рейси зі Львова до Барселони

Вероніка Рой

|

Український авіаперевізник Bees Airline із 22 грудня розпочав виконувати регулярні рейси зі Львова до Барселони (Іспанія). Про це йдеться на сторінці Міжнародного аеропорту «Львів» у Facebook.

Рейс Львів – Барселона виконуватимуть двічі на тиждень: у середу та неділю. Виліт зі Львова відбуватиметься об 11:20 год., приліт – о 13:30 год. Виліт із Барселони – о 14:30 год., приліт до Львова – о 18:35 год.

Вартість квитка в один бік становить від 1605 грн.

Зазначимо, 20 грудня авіаперевізник Bees Airline відкрив рейси зі Львова до Києва та Праги (Чехія). Також 28 грудня стартують польоти зі Львова до Тбілісі (Грузія).

Нагадаємо, що Державіаслужба ще наприкінці квітня дозволила Bees Airline виконувати три внутрішні рейси з Києва: до Львова, Одеси та Херсону.

Сама авіакомпанія Bees Airline існує з березня 2021 року. Зі Львова лоукостер літає чартерними рейсами до Хургади, Марса-Аламу (Єгипет). Наразі у перевізника є лише 4 повітряні судна, але у 2022 році флот компанії планують поповнити ще чотирма літаками.

Нещодавно Львівський портал писав, куди можна полетіти зі Львова у зимовому сезоні 2021/2022. Повний перелік напрямків та ціни можна знайти за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: аеропорт “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *