ОСТАННІ НОВИНИ

Українці почали витрачати covid-тисячу: що найчастіше купують

Ольга Денисяка

|

Три мільйони українців вже скористалися послугою єПідтримка та отримали тисячу гривень за вакцинацію. Серед покупок лідирують книги та кіно. Про це в Телеграм-каналі повідомив міністр міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

19 грудня запрацювала програма з виплати 1000 грн українцям із зеленими сертифікатами про вакцинацію проти коронавірусу. Понад 3 млн громадян вже підключили послугу.

«Більшість із них уже отримали гроші (Монобанк, Альфа-банк та А-банк почали платити раніше), клієнти інших банків, які приєдналися до проекту, отримають протягом 10 днів», – йдеться у дописі.

Федоров стверджує, що за кількістю витрачених грошей лідирують такі категорії:

  • Книжки
  • Кінотеатри (показник практично такий самий як і у книг)
  • Залізничний транспорт

Як повідомляв Львівський портал, з 19 до 29 грудня триває прийом заявок від повністю вакцинованих громадян на отримання тисячі гривень. Як зареєструватись для отримання грошей читайте за цим посиланням.

На те, аби потратити гроші, дадуть чотири місяці з моменту їхнього отримання. Якщо вкластись у цей термін не вийде, то кошти автоматично повернуться державі. Вивести 1000 грн на іншу картку також не вдасться.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *