ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові учні старших класів повертаються за парти

Вероніка Рой

|

З понеділка, 22 листопада, у Львові відновлюють очне навчання у 5-11 класах. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, передає Львівський портал.

19 листопада міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення відновити очне навчання у 5-11 класах. Таке рішення прийняли  після консультацій з медиками. Статистика дитячих захворювань та госпіталізацій пішла на спад.

Школи можуть працювати лише у випадки 100% вакцинації у персоналу. Водночас Андрій Москаленко зауважив, що вакцинація серед освітян Львова – на досить високому рівні. Тому на навчання у понеділок у повернуться учні усіх закладів освіти Львова.

«Ми будемо моніторити ситуацію із захворюваністю у школах. Якщо ж виявлятимемо випадки Covid, то такі класи будемо відправляти на самоізоляцію», – зазначив заступник міського голови Львова.

Також відновлюють роботу, з дотриманням окремого протоколу, заклади культури, гуртки та секції.

Нагадаємо, з 15 листопада учні 1-4 класів у Львові повернулися до очного навчання.

Також з 22 листопада повертаються до очного навчання і учні 5-11 класів та студенти вищих навчальних закладів Львівщини.

Зауважимо, проти дистанційно навчання у дистанційного навчання виступили львів’яни, які вважають, що навчатися очно мають усі школи, де провакциновано 100% колективів, як цього раніше вимагав уряд. Мешканці навіть створили петицію до Львівської міськради з вимогою скасувати «дистанційку», необхідну кількість голосів вона зібрала всього лише за добу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *