ОСТАННІ НОВИНИ

Потрібно 25 тисяч: львів’ян просять допомогти врятувати мавпочку із пересувного зоопарку

Вероніка Рой

|

У Львові збирають 25 тисяч гривень, аби викупити із пересуваного зоопарку зелену мавпочку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський.

За його словами, один з пересуваних зоопарків розпродував свою «колекцію». Залишився один звір на ім’я Жужик – це зелена мавпочка. Для того аби її викупити, потрібно 25 тисяч гривень. Втім цю суму «Домівка врятованих тварин» сама не подужає.

«Ми попросили притримати малого, щоб ми могли його забрати та забезпечити йому спокійне життя. Але сказавши про те, щоб його притримали для нас, ми зрозуміли, що 25 тис грн, це дуже велика сума яку самі просто не подужаємо.  Підсумок єдиний – зараз нам якомога швидше потрібно зібрати велику суму 25 000 грн, щоб врятувати малого від різних «добродіїв», – пише Орест Залипський.

Тож небайдужих просять долучитися до збору коштів, аби викупити тваринку.

Реквізити

4149 6293 8110 7192 картка Приват банку.

5375414127340015 картка Монобанку

Зазначимо, Домівку врятованих тварин у парку «Знесіння» заснували у 2018 році. Зараз тут живуть 280 звірів, яких визволили з рук браконьєрів чи недобросовісних господарів: вовки, лисиці, єнотовидні собаки, собаки та коти, птахи, кролики.

Тривалий час притулок існував за кошти благодійників і волонтерів. Згодом він став функціонувати як зоологічний відділ парку. Втім коштів, які дає міськрада Львова на існування закладу, сповна не вистачає. Тому керівництво Домівки врятованих тварин неодноразово просило допомоги небайдужих львів’ян.

Востаннє керівництво Домівки врятованих тварин просило допомоги небайдужих львів’ян восени минулого року. Тоді притулок опинився на межі закриття через велику фінансову скруту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *