ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухівки у помешканні львівського антивакцинатора Стахіва не знайшли

Вероніка Рой

|

У вівторок, 16 листопада, невідомі повідомили про замінування будинку на вулиці Івана Франка, 60 у Львові. У той час за цією ж адресою проводили обшуки у помешканні львівського антивакцинатора Остапа Стахіва. Вибухівки у будинку правоохоронці не знайшли. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Близько 12:54 год до поліції надійшло повідомлення про замінування житлового будинку на вулиці Івана Франка, 60 у Львові. На місці події працювали сили та засоби цивільного захисту Львова.

Огляд приміщень та пошукові заходи завершили о 15:15 год., вибухового пристрою не виявлено.

Зауважимо, що близько 12:00 год. Служба безпеки прийшла з обшуками до львівського антивакцинатора Остапа Стахіва, який якраз і мешкає у будинку на вулиці Івана Франка, 60.

Під час обшуків спецслужби під дверима помешкання Стахіва зібрались десятки його прихильників, які поводилися агресивно та перешкоджали роботі журналістів.

Та все ж 36-річному Остапу Стахіва СБУ  вручила підозру у спробі повалення конституційного ладу в Україні.

Згодом львівський антивакцинатор заявив про погане самопочуття після того, як СБУ провела у його квартирі обшуки. Чоловіка забрали у лікарню швидкої допомоги. Втім після огляду медики не знайшли підстав для госпіталізації Стахіва.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацкорпус

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *