У Брюховичах 2-річна дитина опинилася в лікарні через отруєння чадним газом

Аліса Белей

|

Четверо мешканців Брюхович отруїлися чадним газом. Серед потерпілих – двоє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

У неділю, 7 листопада, орієнтовно о 14:20 у Брюховичах на вул. Львівська,33 чадним газом отруїлися четверо людей, в тому числі двоє дітей віком 2 та 9 років. Їх забрали в лікарню у стані середньої важкості.

Помешкання обладнано двофункційним газовим котлом та ПГ-4. Аварійна бригада АТ «Львівгаз» припинила подачу газу до квартири. Обставини події встановлюють.

Нагадаємо, 12 жовтня, жертвами чадного газу на Львівщині стали відразу десять людей.

Зазначимо, що лише за чотири місяці жертвами чадного газу на Львівщині стали 114 людей. Із такими темпами область вже перевершила свій торішній показник, коли загалом від тихого вбивці постраждали 112 мешканців.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *