ОСТАННІ НОВИНИ

Ще двоє людей загинуло на водоймах Львівщині

Вероніка Рой

|

Протягом понеділка, 19 липня, у водоймах Львівщини виявили ще двох людей, що потонули під час купання. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини.

Так, близько о 07:46 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Велика Білина Самбірського району в річці Бистриця було виявлено тіло місцевого мешканця жителя Тіло 30-річного чоловіка без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню рибалками.

Того ж дня о 07:45 надійшло повідомлення про те, що у селі Туринка Львівського району у річці Свиня під час плавання втопився 61-річний місцевий мешканець. Тіло піднято на берег місцевими мешканцями.

Як інформував Львівський портал, з початку року у водоймах Львівщини потонуло понад 30 осіб. Усі трагічні випадки трапилися у непристосованих для купання місцях.

Мешканцям Львівщини нагадують, що купатися слід лише у спеціально відведених місцях! Цього року офіційно на території області дозволено купатися лише у 13 водоймах.

В жодному випадку не запливайте за обмежувальні знаки, не заходьте у воду у нетверезому стані, а також не залишайте дітей наодинці.

Аби уникнути летальних випадків, обов’язково потрібно пам’ятати правила безпечного відпочинку та знати, яким чином надавати першу допомогу при утопленні. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *