ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє мотоциклістів опинилися у лікарні через ДТП

Андрій Котенський

|

За вчорашню добу, 5 липня, у Львові стались дві дорожньо-транспортних пригоди за участі мотоциклістів. Обох водіїв довелося шпиталізувати до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

О 14.50 на вулиці Повітряній водій мотоцикла Honda не впорався з керуванням та впав. Травмований водій, 20-річний львів’янин, був доставлений у лікарню.

Ще одна ДТП сталась близько 18.00 на вулиці Тунельній. Там зіткнулись автомобіль «Skoda Fabia» та мотоцикл Honda під керуванням 21-річного водія. Мотоцикліст зазнав травм і був госпіталізований.

Проводяться досудові розслідування, встановлюються обставини подій.

Поліція Львівщини застерігає: двоколісні транспортні засоби – мотоцикли, скутери, велосипеди та самокати, стають все популярнішими, відповідно – зростає кількість дорожньо-транспортних пригод з їх участю

Під час ДТП водії таких транспортних засобів отримують травми, інколи – несумісні з життям, а головною причиною аварій є порушення учасниками дорожнього руху ПДР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *