ОСТАННІ НОВИНИ

Змія вклала на лікарняне ліжко ще одного мешканця Львівщини

Наталя Дуляба

|

Змія покусала ще одного жителя Львівщини. 44-річного чоловіка негайно забрали в лікарню. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

Випадок стався у середу вранці, 23 червня, у селі Гірне, що біля Стрия. Тут 44-річного місцевого мешканця вкусила змія.

Чоловіка госпіталізували у стані середньої важкості.

Зазначимо, що Львівщина зазвичай є лідером серед регіонів, де люди найбільше страждають від укусів змій. За два місяці плазуни покусали близько десятка людей.

Найпоширенішою отруйною змією на території Львівщини є гадюка звичайна. Її забарвлення є мінливим – від світло-сірого до мідно-червоного та чорного з темним ромбічним малюнком на спині.

Місцями проживання гадюки є узлісся, лісові галявини, лісосмуги, порослі чагарником яри і балки, степові схили з чагарниками. У сонячний день вона полюбляє вигріватися на стежці, на пнях. Тому зі змією можна зустрітися під час відпочинку на природі, походу в ліс, на сінокосі та навіть під час роботи на присадибній ділянці.

Львівський портал раніше писав про те, як уникнути зустрічі зі змією, а також що робити, якщо вона таки вас вкусила. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *