ОСТАННІ НОВИНИ

Синоптикиня розповіла, коли на Львівщині спаде спека

Ольга Денисяка

|

Зниження температура повітря в Україні очікується не раніше вихідних 26-27 червня. Про це інформують Укргідрометцентр та синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Згідно з даними Львівського гідрометцентру, на Львівщині до п’ятниці, 25 червня, очікується спека до +31-33°. Однак вже у суботу, 26 червня, Львівщину накриють короткочасні дощі та грози, а температура повітря опуститься до +25-27°.

Як повідомила синоптикиня Наталка Діденко, послаблення спеки слід чекати у суботу та неділю, 26-27 червня, оскільки тоді з заходу почне надходити більш прохолодне та вологе атлантичне повітря.

«Послаблення спеки очікуємо у суботу та неділю. Саме в ці дні до України з заходу почне надходити більш прохолодне та вологе атлантичне повітря. Але про це ще поговоримо трішки пізніше. Поки що всім нам варто налаштуватись на спекотну погоду і берегти себе! Не забуваємо про головні убори та п’ємо багато чистої води», – написала Наталка Діденко.

Львівський портал розповідав, як під час спеки уберегтись від зневоднення, а також про те, хто є у групі ризику.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *