ОСТАННІ НОВИНИ

17-річний львів’янин опинився в лікарні через укус змії

Вероніка Рой

|

У понеділок ввечері, 21 червня, поблизу гори Плай, що на Закарпатті, 17-річного туриста зі Львова вкусила змія. Хлопця госпіталізували до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС Закарпатської області.

17-річний хлопець у складі групи з семи осіб рухався в бік гори Великий Верх, коли змія вкусила його за ногу. Ще певний час львів’янин намагався іти за маршрутом, але його друзі о 17:00 подзвонили до рятувальників й попросили допомоги в транспортуванні потерпілого.

Фахівці гірського пошуково-рятувального відділення знайшли туристичну групу, що рухалася назустріч рятувальникам і спустили потерпілого хлопця до підніжжя гори.

Далі хлопця транспортували до смт Воловець та о 18:30 передали лікарям бригади екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, перший випадок укусу змії у 2021 році на Львівщині зафіксували наприкінці квітня. Тоді в реанімацію потрапив 39-річний харків’янин.

Зазначимо, що Львівщина є лідером серед регіонів, де люди найбільше страждають від укусів змій. Торік плазуни покусали близько трьох десятків мешканців області.

Детальніше про те, як не стати жертвою змій, читайте у матеріалі Львівського порталу: «Обережно, змії! Все, що потрібно знати, аби не стати жертвою плазунів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *