ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє людей отруїлися чадним газом у львівській квартирі

Вероніка Рой

|

4 червня вночі у квартирі будинку на вулиці Зеровій двоє людей отруїлися чадним газом. Про це інформує департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Випадок трапився близько 02:30 год. у квартирі двоповерхового житлового будинку по вул. М. Зерова, 6 у Львові. За попередньою інформацією, чадним газом отруїлися двоє осіб віком 53 роки.

Обоє після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились.

Квартира обладнана газовим 2-х контурним котлом і ПГ-4. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до квартири.

Обставини події встановлюється.

На Львівщині жертвами чадного газу на Львівщині стали вже 114 людей. Із такими темпами отруєнь чадним газом лише за чотири місяці 2021-го Львівщина вже перевершила свій торішній показник, коли загалом від тихого вбивці постраждали 112 мешканців області.

Зазначимо, що лише у січні цього року  жертв чадного газу на Львівщині було аж 44, в тому числі 17 дітей. Саме цього місяця Львів встановив своєрідний рекорд отруєнь чадним газом: за один день до лікарень потрапили відразу 13 людей. Тим часом в області в той же день жертвами чадного газу стали ще чотири особи. Відтак загалом протягом 23 січня на Львівщині чадним газом отруїлися аж 17 людей.

Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *