ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під час конфлікту чоловік до смерті побив знайомого

Юлія Осим

|

Поліцейські затримали 49-річного мешканця Самбірського району, який жорстоко побив знайомого. Через нанесені травми потерпілий помер. Зловмиснику загрожує до 10 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Подія сталася 12 травня на Самбірщині. Поліцейські отримали повідомлення від мешканки одного з сіл району про жорстоке побиття її 49-річного брата, мешканця того ж села. Правоохоронці виявили на місці події чоловіка, про якого повідомлялося, без ознак життя. Медики констатували у загиблого численні тілесні ушкодження, зокрема, в ділянці голови, а також пошкодження внутрішніх органів, тупу травму живота, які й призвели до смерті.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловіку наніс його 49-річний односельчанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Близько 16:00 того дня у ході конфлікту зловмисник жорстоко побив знайомого.

Правопорушнику вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Фото Поліції Львівщини

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *