ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині змія напала на 72-річну бабусю

Вероніка Рой

|

У середу, 12 травня, у селі в Червоноградському районі змія вкусила 72-річну жінку. Постраждалу госпіталізували до лікарні. Про це інформує департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Випадок трапився близько 15:20 год. у селі Хлівчани Червоноградського району. Тоді 72-річну місцеву мешканку у кисть лівої руки вкусила змія. Потерпілу у стані середнього ступеню важкості госпіталізовано у Червоноградську центральну районну лікарню.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, наприкінці квітня на Львівщині зафіксували перший випадок укусу змії у 2021 році. В реанімацію потрапив 39-річний харків’янин.

Зазначимо, що Львівщина є лідером серед регіонів, де люди найбільше страждають від укусів змій. Торік плазуни покусали близько трьох десятків мешканців області.

Детальніше про те, як не стати жертвою змій, читайте у матеріалі Львівського порталу: «Обережно, змії! Все, що потрібно знати, аби не стати жертвою плазунів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *