ОСТАННІ НОВИНИ

Мали при собі тонфу: двоє львів'ян розбили перехожому голову та зламали ногу

Юлія Осим

|

У Львові двоє чоловіків жорстоко побили перехожого. Потерпілого госпіталізували, а зловмисників патрульні затримали. В одного з них виявили зброю схожу на Тонфу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

9 травня близько 04:00 ранку поліцейські поімтили на проспекті Чорновола у Львові трьох осіб. Двоє з них, побачивши партуль, змінили напрямок руху. Екіпаж зупинився біля третього чоловіка, у якого була розбита голова. Він сказав, що незнайомі чоловіки побили його та вели у невідомому напрямку.

Повідомляється, що патрульні відразу наказали імовірним зловмисникам зупинитися, але ті почали втікати. Тоді поліцейські наздогнали їх. Правопорушниками виявилися двоє львів’ян віком 26 та 29 років. В останнього правоохоронці виявили предмет схожий на зброю Тонфа (зброя ближнього бою, особливо добре відома як збройова складова окінавських бойових мистецтв).

Потерпілого чоловіка, 33-річного львів’янина, шпиталізували з підозрою на перелом ноги та травмою голови. Чоловік написав заяву. За попередньою інформацією між чоловіками стався конфлікт.

Надалі справу ведуть слідчі відділу поліції N°4 Львівського районного управління поліції. Зловмисникам загрожує відповідальність за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ.

ФОто Патрульної поліції Львівщини

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *