ОСТАННІ НОВИНИ

На Поливаний понеділок окупанти 9 разів обстріляли українських військових

Наталя Дуляба

|

На Поливаний понеділок російські окупанти на Донбасі дев’ять разів порушували режим «тиші». Внаслідок обстрілів ніхто з наших захисників не постраждав. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Так, протягом минулої доби, 3 травня, збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Ворог обстрілював позиції українських військових поблизу Водяного, Талаківки, Широкиного, Лебединського, Пісків, кримського та Луганського. Окупанти використовували міномети різних калібрів, у тому числі 120-й калібр, який заборонений Мінськими домовленостями, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Бойових втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про всі порушення режиму «тиші» українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ.

Від початку доби 4 травня бойовики вже раз відкривали вогонь на Донбасі. Українські військові й надалі контролюють ситуацію та дотримуються режиму припинення вогню.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *