ОСТАННІ НОВИНИ

У Великому Любіні троє людей отруїлися чадним газом

Юлія Осим

|

Внаслідок отруєння чадним газом вчора, 2 травня, у Великому Любіні госпіталізували трьох осіб. Про це Львівському поратлу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення.

Подія сталася близько 22:30 у селищі Великий Любінь неподалік Львова. У квартирі багатоквартирного будинку по вул. Січових Стрільців, 35 чадним газом отруїлисся троє осіб. Їх у стані середнього ступеню важкості госпіталізовано у Городоцьку центральнц районну лікарню.

Встановлюються обставини події.

Додамо, що щороку жертвами чадного газу у Львові та області стає щонайменше сотня людей. Так, у 2020-му у Львові отруїлись 104 людини, четверо із них загинули. А лише за перший місяць 2021-го жертв тихого вбивці було аж 44, в тому числі 17 дітей.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *