ОСТАННІ НОВИНИ

У МОЗ заявляють про стабілізацію ситуації з Covid в Україні

Вероніка Рой

|

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявляє, що Україна вийшла на пік третьої хвилі коронавірусу, відтак ситуація почала стабілізуватися. Про це міністр повідомив під час брифінгу 13 квітня, передає Львівський портал.

«Як ми і прогнозували, ми вийшли на пік третьої хвилі, і зараз ситуація поступово почала стабілізуватися. Ми вже це бачимо по різних регіонах», – сказав міністр.

Степанов уточнив, що минулого тижня кількість госпіталізацій було на 2 тисячі менше, ніж позаминулого. Також стабілізувалася кількість викликів швидкої медичної допомоги.

Міністр закликав українців дотримуватися карантинних обмежень. Крім того, він підкреслив, що бізнес повинен працювати у тих умовах, які визначені на період дії карантину.

Нагадаємо, в Україні коронавірус підхопили вже 1 872 785 людей. За минулу добу виявили 11 680 нових хворих.

Ще на початку березня в уряді заявили, що в Україні почалась третя хвиля Covid-19. Науковці стверджували, що весняна хвиля коронавірусу в Україні буде значно більшою і стрімкішою від осінньої та навіть може стати національною катастрофою. Пік захворюваності прогнозували якраз на початок квітня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *