ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі безвісти зникла 11-річна дівчинка. Оновлено

Ольга Денисяка

|

У Дрогобичі поліція оголосила в розшук безвісти зниклу 11-річну Катерину Яковів. Про це повідомляє Дрогобицький відділ поліції.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, напій та у приміщенні

Дівчинка вийшла з дому зранку 11 квітня та досі не повернулася. Останній раз дівчинку бачили о 10:05 год. біля магазину «АТБ» на вулиці Лесі Українки.

ОНОВЛЕНО: станом на 19:40 год. у поліції повідомили, що дівчинку знайшли.

«До розшуків дитини був задіяний весь особовий склад Дрогобицького районного відділу поліції, бійці батальйону спеціального призначення та Національної гвардії України. Протягом п’яти годин правоохоронці обстежували усі навколишні будинки, горища, чагарники. Спільними зусиллями місцезнаходження дитини встановлено», – розповіли правоохоронці.

Прикмети: ріст близько 130 см., волосся темне коротке.
Одягнена: у куртку червоного кольору, кофту білого кольору, темні джинси і біло-блакитні кросівки. З собою мала великий оранжевий рюкзак.

Усіх, хто володіє інформацією про місце знаходження вищевказаної громадянки, просять зателефонувати за номером 0686295159, 0639567300 або 102.

На зображенні може бути: 1 особа та телефон

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

Нагадаємо, що у 2020-му на Львівщині фактично щодня зникала одна дитина. Протягом року правоохоронці знайшли всіх 449 зниклих безвісти дітей.

Протягом першого місяця 2021 року на території області зникла 21 дитина. Поліції вдалося розшукати всіх.

Про те, як діяти, якщо ваша дитина не повернулась додому, читайте у матеріалі Львівського порталу за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *